Regler

Rengøringsgebyr: 

 

Da det desværre er vores erfaring, at ikke alle udstillere er lige gode til at efterlade lokalet i samme stand, som de modtog det, har vi valgt at se os nødt til at indføre et rengøringsgebyr.

Dette betyder, at alle udstillere som efterlader skrald og affald fra ildere og dem selv, vil blive opkrævet et rengøringsgebyr på 500 kr.

 

Alle udstillere er selv erstatningspligtig overfor lokales inventar.

 

Personer der ikke har lov til at eje eller udstille ildere på udstillingen:

 

Personer der er udelukke fra andre udstillinger i Norden.

 

Voldelig, truende og/eller negativ adfærd accepteres naturligvis ikke omkring udstillingen, og vil medføre bortvisning fra udstillingen. Voldelig og truende adfærd kan blive politi anmeldt. I tilfælde af bortvisning, vil tilmeldingsgebyret ikke blive tilbage betalt.

Alkohol politik.

Da det er sket at folk har drukket lidt mere end man lige burde på udstillingen, og da der har været lidt klager omkring dette, så har vi valgt at lave en alkohol politik.
Det er tilladt at nyde 1 genstand til middagsmaden, og det samme til aftensmaden på udstillings dagen.
Men resten af dagen vil vi ikke se at folk drikker alkohol, og kommer der klager på dagen omkring dette, eller at vi ser folk ikke overholder det, vil man blive pænt bedt om at stoppe.
Hvis dette ikke sker vil man blive bedt om at forlade udstillingen, inkl. ens dyr, og tilmeldingsgebyret refunderes ikke.
Det er en udstilling med dyr, og ikke en festlig begivenhed med alkohol.